COVID-19 Salgını nedeniyle izinli sayılma talebi ile ilgili duyuru

Yükseköğretim Kurulunun 31.03.2020 tarihli toplantısında COVID-19 küresel salgını dolayısıyla aldığı kararlar çerçevesinde Enstitümüz lisansüstü programlarında kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerimiz, talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde izinli sayılacak (kayıtları dondurularak) ve bu süre azami süreden sayılmayacaktır. 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde izinli sayılma talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkte örneği bulunan talep dilekçelerini en geç  20 Nisan 2020 tarihi mesai bitimine kadar ilgili Ana Bilim Dalı Başkanlığına vermeleri gerekmektedir. COVID-19 Salgını nedeniyle izinli sayılma talebi dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü © 2018
EBE Web Birimi: Pelin KÖROĞLU